AE on Win7?

If you think it needs squishing then post it here

AE on Win7?

Postby greymalkin » Sun Nov 18, 2012 1:08 am

Hi All! Been a while since I last visited, but I've a new winbox and would like to install AE and maybe 6gun saga and the latest when that comes out. Has anyone run into issues with AE on Win7?

Thanks!
greymalkin
 
Posts: 54
Joined: Mon Mar 24, 2008 8:15 pm

Re: AE on Win7?

Postby Frothy_mikhael » Thu Nov 22, 2012 4:43 pm

Nope, it works fine for me. Except for the "windowed" option, which cuts off the bottom of the screen in both games. SGS remains playable becase there's nothing at the bottom except for the menu button, which I can juuuuust see and therefore juuuust click on. AE is unplayable in windowed mode because key buttons like show hand, show supply, tactics deck toggle, etc, are not visible and IIRC not all of them have shortcuts. Of course, it could be my resolution or computer's fault rather than Windows 7, so take that for what it's worth.
Frothy_mikhael
 
Posts: 186
Joined: Fri Nov 02, 2012 1:16 pm

Re: AE on Win7?

Postby greymalkin » Sat Nov 24, 2012 9:30 pm

Cool! Thanks, looks like I'll be setting things up this weekend.
greymalkin
 
Posts: 54
Joined: Mon Mar 24, 2008 8:15 pm


Return to Just Another Bug Hunt

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron